Dekarta je firma specijalizovana za oštrenje, servisiranje i proizvodnju alata za obradu u drvnoj, metalnoj, prehrambenoj, tekstilnoj i poljoprivrednoj industriji. Sa decenijama iskustva i stručnosti, posvećeni smo pružanju najkvalitetnijih rješenja za alate.

Naše usluge uključuju:

  • Oštrenje alata: Naš tim majstora stručno i precizno oštri različite vrste alata, kao što su pile, glodala, burgije, noževi i mnogi drugi. Oštri alati su ključni za efikasnost i bezbjednost u radu.
  • Servisiranje i remont alata: Bez obzira na vašu potrebu za popravkom ili podešavanjem alata, Dekarta vam pruža pouzdan i brz servis. Mogućnost zamjene zuba na pilama i na glodalima. Naša usluga servisiranja produžava vijek trajanja vaših alata.
  • Proizvodnja alata po mjeri: Ako vam je potrebno posebno dizajnirana i prilagođena oprema za obradu, Dekarta ima tim stručnjaka za projektovanje i proizvodnju alata prema vašim specifičnim zahtjevima.

VRSTE ALATA ZA OŠTRENJE I REMONT:

GLODALA

Glodala za O.F. ( upuštači, ubušivači, profilna glodala, radijusna glodala…), spiralna glodala, čelno-valjčasta glodala, radijusna glodala i glodala sa fazom, višezubna glodala, glodala za tiple i cink spoj.

TRAČNA PILA

Tračna pila za prehrambenu, drvnu, tekstilnu i metalnu industriju.

HSS I HM BURGIJE

Burgija za drvo, metal, beton, tiplaricu i stepenasta burgija.

WIDIA I HSS PILE

Pile za drvo, metal, PVC, za uzdužni i poprečni rez, za dvoglavi i
višelisni cikular, raskrajači i pile velikih prečnika do 1500mm.

 

HSS I HM NOŽEVI

Noževi za hoblaricu, ručnu hoblaricu, za papir, furnir i lim.

PROFIL PLOČICA HSS I WIDIA

Standardne pločice u raznim dimenzijama za drvo i MDF i pločice u raznim profilima po želji.

DODATNA OŠTRENJA

Kuhinjski i mesarski noževi, mesarske satare, sita za mljevenje, noževi za prehrambenu industriju, lanac za motorku, lanac za K.F., noževi za balirke, noževi od kombajna, makaze za lim, vučni valjci…